Afspraak maken en eerste consult

Je kunt een afspraak maken door de praktijk te bellen. De praktijk is 5 dagen per week bereikbaar. Wanneer ik of mijn collega Elsa Wierda in behandeling zijn, kun je het antwoordapparaat inspreken en word je dezelfde dag teruggebeld.

Telefoonnummer: 072-5115826.

Je kunt ook een email sturen naar meijersclaire@gmail.com. Het eerste consult duurt een uur. Samen kijken we naar je vraag en je verhaal. Door alles helder op een rij te zetten, komt er vaak al meer inzicht in de samenhang en mogelijke ontstaanswijze en/of betekenis van de klachten. Hierna doe ik pols- en tongdiagnostiek en op indicatie lichamelijk onderzoek en starten we met de eerste behandeling. Het is fijn als je je zorgpasje meeneemt en een grote handdoek om onder te liggen.

Tarieven

Als arts ben ik aangesloten bij beroepsverenging NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging). Een consult wordt daarom geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullend pakket. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Raadpleeg voor de vergoedingen per zorgverzekeraar de website van ZorgWijzer of de website van jouw eigen zorgverzekeraar.


  • Acupunctuur en Intake – 60 minuten

120 euro

  • Esoterische Acupunctuur – 60 minuten
120 euro

  • Acupunctuur met Inner Work – 60 minuten

120 euro

  • Acupunctuur – 45 minuten

90 euro

  • Acupunctuur – 30 minuten

60 euro

Het bedrag kan per pin, contant of per overschrijving voldaan worden. Afzeggen of verzetten van een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos. Bij afzegging minder dan 24 uur van tevoren wordt een 30 minuten consult in rekening gebracht.