Over Claire

Op jonge leeftijd wist iets in mij dat genezing iets mysterieus is. Al op de kleuterschool wilde ik dokter worden om te leren over dit grote mysterie, het wonder van het Leven. Jaren later, tijdens mijn studie Geneeskunde, leerde ik echter niets over dit grotere geheel, noch over eeuwenoude kennis voor het versterken van vitaliteit. We richtten ons op ziektesymptomen en hoe deze met technologische en farmaceutische interventies tegen te gaan. Een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg, maar dat iets in mij was nog niet tevreden en zocht verder.

Na afronding van de studie Geneeskunde werkte ik 10 jaar als arts binnen de Gynaecologie en de Jeugdgezondheidszorg. Hiernaast ben ik Traditionele Chinese Acupunctuur gaan studeren en daarna Esoterische Acupunctuur in Amerika bij Dr. Mikio Sankey. En gaandeweg ontdekte ik, dat ik het grotere geheel nooit zou kennen door me enkel te blijven richtten op de wereld buiten mijzelf en het vergaren van nog meer rationele kennis. Ik was zelf ook dit grotere geheel en dit leidde mij op de weg naar binnen. Het pad leidde mij terug naar het voelen en het innerlijke weten, dat iets in mij. Ik realiseerde mij dat onze innerlijk weten, ons bewustzijn, het grotere IS. En dat onszelf in volledigheid kunnen zien en omarmen, ware heelwording is.

De verworven kennis en ervaring maakt het nu mogelijk om dienstbaar te zijn voor anderen op hun eigen, unieke pad naar genezing. Samen groeien naar de mooiste versie van onszelf maakt mij zeer dankbaar en gelukkig.

– Claire Meijers

“Samen groeien naar de mooiste versie van onszelf maakt mij zeer dankbaar en gelukkig.

– claire